Chico Latino Logo

Wijnactie

Wijnfles

Met de feestdagen in aantocht selecteerde Chico Latino voor u een aantal heerlijke wijnen. De opbrengst van onze wijnverkoop gaat rechtstreeks naar de projecten in Peru.

Chico Latino is een educatief project voor Peruaanse kinderen. Aan de hand van opleidingen en educatieve spelen ondersteunt Chico Latino projecten in achtergestelde wijken en bergdorpen.

Bestellen kan tot 1 december 2018 via dit formulier. Na de bestelling krijgt u een bevestigingsmail met nogmaals de informatie rond betaling en ophaling van de wijn. De betaling kan gewoon via overschrijving. Eens betaald kan u de wijn komen ophalen op zaterdag 8 december 2018 tussen 10u en 13u aan de Wattiezplaats 12 in Edegem. U kan de wijn ook laten ophalen door een persoonlijk contact bij Chico Latino. Verwittig ons als je die dag niet kan door een mail te zenden naar chris.heyman@telenet.be .

Meer info vind je op onze website www.chicolatino.org.


Onze Wijnen

⨉ € 7.00 = € 0.00
Les Chais du Comté

Rood — Merlot — 2017

Het huis Les Chais du Comté tekent nogmaals voor een zachte ronde wijn met veel finesse. Deze Merlot heeft een intens aroma van sappig rood fruit. In de mond geeft deze wijn een goed toegedekte tannine met een vleugje leder. Prijs-kwaliteitsgewijs een topper die de hele maaltijd kan begeleiden. Past zowel bij vlees, gevogelte als vis.

⨉ € 7.00 = € 0.00
Michel Torino Epine

Wit — Torrontés — 2017

Frisse Argentijnse wijn uit de Fair Trade collectie. De Torrontés druif geeft een fruitig aroma aan deze wijn. Ze wordt gekweekt op 1700 meter in de zonovergoten Calchaquivallei, waar de beste wijn van Argentinië wordt geteeld. Deze wijn is uitstekend geschikt voor een zomers terrasje en als aperitief. Past ook prima bij feestelijke voorgerechten.

⨉ € 7.00 = € 0.00
Chevalier de Montlort

Wit — Comté Tolosan — 2017

Deze droge witte wijn, geselecteerd in het Zuidwesten van Frankrijk, biedt een neus en smaak boordevol aroma's van tropisch fruit en citrusvruchten met het verfrissende florale. Dien deze wijn op als aperitief of drink hem bij gevogelte, vis of schaal- en schelpdieren.

0 ⨉ € 7.00 = € 0.00

Uw Gegevens

Kijk dit goed na — we sturen u hierop een bevestingsmail.

U krijgt nog een bevestiging via email. Betalen kan via overschrijving.


Vragen? Contacteer ons: info@chicolatino.org.

Chico Latino, Wattiezplaats 12, 2650 Edegem